Skip to content

Brev till Jimmie

2011 July 11

Jag tog nyss efter Jesper Nilsson exempel och mailade min bild och mina uppgifter till Sverigedemokraterna. Festen är i registret, sägs det.

I texten står alltså:

Hej Jimmie!

Jag hörde att ni behövde hjälp med er åsiktsregistrering som ni arbetar med här http://www.aftonbladet.se/nyheter/almedalen2011/article13305197.ab

Det har inte kommit till min kännedom att jag blivit fotograferad av, så jag kan väl lika gärna skicka in en bild själv (så får jag chans att välja en snygg bild också). Jag hoppas verkligen att du förstår hur mycket åsikter jag delar med de andra människorna som aktivt protesterar mot er rasistiska politik.

Jag står bakom alla de hjältar som dagligen kämpar emot era försök att etablera er som politisk kraft, oavsett om det handlar om att arbeta parlamentariskt för fri migration eller om det handlar om att aktivt avbryta era pinsamma försök till manifestationer. Jag hoppas därför att ni kan registerföra mig så omgående som möjligt.

Jag har inte bara bifogat en fin bild på mig, utan länkar också nedan till en sida med fler bilder på mig, samt övriga personuppgifter. Jag vet inte vilka uppgifter ni registerför, men om jag kan komplettera gör jag gärna det. Vill ni kanske ha mer information om min släkts internationella bakgrund? Säg till, så kan jag sammanställa information om mina ättlingars nationaliteter.

http://www.isakgerson.se/kontakt/

Hälsningar från
Isak Gerson

12 Responses leave one →
 1. AFAsuger permalink
  July 11, 2011

  Ingen vill veta vem du är, din nolla. Tryck upp dina bilder i röven!

 2. July 11, 2011

  Snyggt jobbat Isak! Jag hänger på senare i kväll.

 3. July 11, 2011

  AFAsuger: Det blir svårt. Jag har inga papperskopior av bilden. Ladda ner den, skriv ut den på bra papper och skicka till min adress tillsammans med din mailadress, så kanske jag skickar tillbaka bilder där jag gör det.

  Eller inte. Varför provar du inte själv?

 4. July 11, 2011

  Pirater vill dela med sig av sådant de älskar. Jag älskar Sverige. Alltså vill jag dela med mig av Sverige.

 5. July 11, 2011

  Du vet inte vad du talar om, Gerson. Du säger att du är en av hjältarna som kämpar mot oss. Vilka hjältar är det du talar om då? Är det, till exempel, de där hjältarna som motdemonstrerade mot oss 1997 och sedan slog ned mig och mina vänner i en gränd när vi var på väg hem efter evenemanget? De där hjältarna som brände upp tre bilar för en av våra lokala ordföranden i Uppsala, en äldre dam? Hjältarna som krossade bilrutorna för en av våra aktivister och lade en lapp i brevlådan där han uppmanades sluta med sin politik? Hjältarna som målade “RASIST” i rödfärg på hemdörren till Stellan Bojerud, en av våra ledamöter? I realiteten är det så att de som står och skränar på mot oss på torgmöten är samma personer som gör något av det jag beskrivit ovan. Mot den bakgrunden förstår jag precis varför Karlsen gjorde som han gjorde, även om det är ineffektivt. Hur länge tror du att man står ut med att ta emot sånt där?

 6. July 12, 2011

  Vill du tala om våld? Tack vare de idéer er politik kretsar kring skickas mina vänner och många andra till döden, för att de flytt till Sverige i tron att de skulle få en fristad från förföljelse. Istället skickas de hem till sina hemländer där tortyr och mord väntar. Och du – som absolut inte kan tvätta dina händer från den här systematiska förföljelsen – vågar klaga över enskilda händelser.

  Men jag kan ju passa på att fråga: Om våldet eskalerade och du var på väg att mördas för dina politiska åsikter, hade inte du velat fly till ett annat land då? Fast det är klart, det finns ju en skillnad. Du är ju svensk.

 7. July 12, 2011

  Gerson, jag vet inte riktigt vilken politik du står för. Kanske är du en sån där som vill ha fri invandring, och i så fall antar jag att du avskyr alla riksdagspartier lika mycket som SD. Men allvarligt talat – menar du alltså att det är fritt fram att bete sig hursomhelst mot SD, enbart för att det sker utvisningar från Sverige? Är det inbördeskrig du vill ha som politisk metod?

Trackbacks and Pingbacks

 1. Mejl till Jimmie Åkesson! | Johanna Sjödin
 2. opassande » Blog Archive » När dystopi blir verklighet
 3. Mejl till Åkesson « A pirate named ZastDerg
 4. Sysadminbloggen » Brev till Jimmie.
 5. Almedalen och åsiktsregistreringen « Joakim Larssons blogg

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS