Skip to content

Tips till Annelie Enochsson

2010 July 30

Här. För det första. Det allra viktigaste:

En blog utan kommentarsmöjlighet hör inte hemma på internet. Har du lust att uttala dig ändå, skriv en insändare till din lokaltidning.

Sedan vill jag veta hur ofta Annelie tror att heterosexuella utsätts för hatbrott på grund av sin läggning. Har hon själv utsatts för hatbrott? Någon i hennes närhet? Hur många fall är anmälda till polisen? Det är lätt att klaga när man tillhör den folkgrupp som inte förföljs.

Angående vad skattepengarna går till. Jag har fått testa mig gratis mot flera könssjukdomar. Jag har fått information från bland annat RFSLs brottsofferjour och Migrationsverket om HBT-personers situation. Jag har fått mycket info om hur man skyddar sig från sjukdomar och jag har fått ta del av massor av kultur (Men du kanske vill avskaffa statsfinansierad kultur också?). Många, många andra har fått ta del av samma sak. Jag tycker att pengarna spenderats bra.

Och det är lustigt att KD, som talar så varmt om politikens gränser, är ett av de få partier som anser sig ha rätt att reglera vilka som ska få gifta sig. Och om jag tolkat Annelies spydiga sista rader rätt, reglera vilka som ska få ingå i ett förhållande. Annelie, politikens gränser slutar här.

5 Responses leave one →
 1. July 30, 2010

  Hej !

  Alltid intressant att läsa din blogg. Kul att träffas igår i pirattältet.

  Hälsn. Urban

 2. July 30, 2010

  Det intressanta är ju hur hon tror att hetslagstiftningen uttryckligen handlar om homosexuella och inte om sexuell läggning, och att hon därmed börjar spekulera i homosexuella som en folkgrupp.

  Hon är inte värdig sitt uppdrag som lagstiftare.

 3. Mr Profit permalink
  July 30, 2010

 4. Anon permalink
  July 30, 2010

  Tja, jag hålelr med att hon verkar knäpp. Men jag måste säga att ett brott borde behandlas lika oavsett om det utförs mot homosexuella, svarta, vita, straighta, judar, etc. och där faller väl meningen med att ha speciella lagar kring olika folkgrupper.

 5. July 30, 2010

  Notera likheten mellan KDs och SDs retorik: det är så synd om den stackars majoriteten som “förföljs” av minoriteterna… lät det inte snarlikt i Tyskland på 30-talet?

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS