Skip to content

Modebloggande

2010 November 27

Två semiobligatoriska modedetaljer:

Vad som inte syns är alltså en telecomixlogga på kavajkanten (som ibland flyttar till kappan). Telecomix är ett aktivistkluster som sysslar med praktisk nätpolitik. De går att köpa på Gnutiken i Göteborg för runt en tia.

På baksidan av telefonen har jag ett klistermärke från organisationen Make IT fair som sysslar med rättvis elektronik och försöker uppmärksamma de dåliga förhållanden som råder vid tillverkningen av vår bärbara elektronik (främst, men även stationär elektronik). Det står “100% UNFAIR” längst upp. Under är det märkena för “Brandfarligt”, “Dödsfarligt”, “Frätande syror” och en överstruken fairtradelogga, följt av adressen “www.makeitfair.org“. Jag hittade ingen bild på den, men jag hittade en bild på Make ITs snyggaste klistermärke:

5 Responses leave one →
 1. Lobax permalink
  November 27, 2010

  Var kan man få tag på klistermärkena?

 2. November 27, 2010

  Jag har ett par gula kvar, men de snygga kommer från nederländska time to turn, (timetoturn.nl) som säljer dem mot portokostnad i sin webshop.

 3. November 28, 2010

  Lobax och Jonathan: Jag tänkte snacka med killen som kör Piratshoppen (butik.piratpartiet.se) och se om han kan trycka upp ett par sidor till självkostnadspris. Maila mig om ni är intresserade.

Trackbacks and Pingbacks

 1. Under tiden… « Stenskott
 2. Mineraler I « Stenskott

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS